Боги спустились з небес

                Боги спустились з небес

                -Вступ-

Боги спустились з небес
Ні, не було їм там тісно,
Вони просто сховались…

                -1 куплет-

В мене є до тебе питання:
Чому ми так часто дивимось в небо?
Чи в нас є до нього прохання,
Чи крім синього сяйва нічого не треба?

І постійно ходимо в гори
На підйом витрачаєм дорогоцінні хвилини,
Відчуваємо спрагу і холод:
Все за ради мети – досягнути вершини.
Досягнути вершини.

                -Приспів-

Боги спустились з небес
Ні, не було їм там тісно,
Вони просто сховались.. Від сонячного світла.
Їм набридла та влада, що в них є над людьми
Вони хотіли побути малими дітьми. (2 рази)

                -2 куплет-

В мене є до тебе питання:
Чому ми так часто бачимо сни?
Високо, як птахи, в них літаєм,
Розправляючи крила, як це роблять вони.

І постійно дивимось вгору,
Ніби то синє море, а зірки то кити.
І готові на всі умови
Щоб побачити світ хоча б раз з висоти.
Хоча б раз з висоти.

                -Приспів-

Боги спустились з небес
Ні, не було їм там тісно,
Вони просто сховались... Від сонячного світла.
Їм набридла та влада, що в них є над людьми
Вони хотіли побути малими дітьми. (2 рази)


Рецензии