М буква

М
Кен*еж мучко пернылеш,
Теле мучко п;рдалеш.
(Маска)

Ызгыктен чон*ештылеш,
Южгунам унчыли коштеш.
Тамле сий дене сийла,
Йоча-влакым л;дыкта.
(М;кш)

Ызгыктен чонештылеш,
южгунамже пушкылеш.
Но пашаче, чулым - пале.
Тамле сий дене сийла,
Да сийжат моткочак тамле.   


Рецензии