Прийшла весна...

 Прийшла весна...

Прилетіла пташка,весноньки шукає,
Притомилась пташка ,силоньки нема.
Та чи хтось зустріне,чи хтось привітає,
А чи в ріднім крАї лИшиться сама.

Десь там ,за морями,в далекій чужині.
Зостався навіки рідніший за всіх.
-Полинь моя пташка,полинь на Вкраїну,
Щоб людоньки чули  чарівний твій спів.

Полинь моя пташко,бо я вже не в змозі
Злетіти в блакитну, стрімку височінь.
Не зможу подбати про тебе в дорозі.
Не край мені серця,благаю ,полинь.
 
Там люди веселі,серця там відкриті,
І сонце там ласкою всіх зігріва.
Садки там буяють,палають там квіти...
Другої такої на світі нема !,,

          22.03.2018 р. 


Рецензии