Наче свинi

Посварив сусід сусіда.
Ще дісталось свиням.
Які вижерли капусту
В нього із корінням.

Свари були безпросвітні,
Родичів згадали,
Якби чули те померлі,-
Із могил би встали.

Посилав сусід сусіда
В закордонні далі,
Дулі тикав через тин,
І жбурляв сандалі.

Цілий день війна точилась,
Про свиней забули,
А ті з’їли всю цибулю,
В огірках заснули.

Подивися на свиней,
Що лежать на грядках,
Вони ж схожі на людей,
При таких порядках.


Рецензии