УДШМ

УДШМ

Ми маємо кращу школу на світі
Це підтвердять Вам дорослі і діти
Наші таланти вона розкриває
Нові горизонти нам відкриває

І ми тепер вже не забудем ніколи
Дитячу Углянську мистецтва школу
Гордимося своїми ми вчителями
Що з нами ділились своїми знаннями

Хай процвітає Углянська школа
Талановита в нас молодь довкола
Всі свої знання всі свої вміння
Несуть вчителі в нове покоління

Ми виростаєм станем дорослі
Та повернемось до школи у гості
Школа для нас мов рідна хата
А в неї сьогодні знаменна дата

Ми зібралися всі тут не випадково
І на душі так світло й святково
Для нас сьогодні велике це свято
Наша школа святкує річницю 30-ту

Рідну ми школу з ювілеєм вітаєм
Квіти даруєм вчителів обіймаєм
Бажаємо їм тільки легких уроків
А школі ще бути хоч сотню років

Автор: Міша Стан, село Угля, 28 січня 2018 р.


Рецензии