Мiй брат прийшла година зла

Мій брат прийшла година зла

Країна знову у вогні палає,
Серця і душі звалені у купу,
Як нам піднятися з землі,
Терпіти наволоч і змову?
Ми довго гризлися за славу,
А нас не чують браття і в сльозах,
Ми матір знову тягнемо із дому.
Прокляття душу захопило вмить,
Чому ти нас не розумієш,
Кидаєш бідних сиріт у воріт,
Пильнуєш, страчуєш невинних.


Рецензии