Виннипух да Бин-ладэна втоВК!

Всюду шокі! Пістоны всюды!
В7 кірдык! Бо во Путін прот.
І заткнулі у7 цыбулё
Навыть гарнынькыj пулімёт.

Ну, в ютюбовы гонды чудо но.
І сыды, панімаjш, всю ноч.
Бо а шо шэ тобі паскуды
Навкыдають за штых пажуром.

Вот мы выборы чы продулы!
Шо вы! Зары во ф суд Панфёрк.
СоловЁвых савмесн с зарубіны
На веровку і на помост.

А мы гондычкы оддохнулы.
Так, попылы оно чаёк.
Гарбузов бо насіяв круто
Ваш Лотать, чы і Васілёк.

Танцэвалі б но баджан туткы.
Да банданыj шэ ж більш наjшлось!
Трэба ж хакнуты в словы індусыj,
Шоб улад тобі відік святоj.

...а ты бачыв таку козулю?
Мы рубаем, а та рахСцёхт!


Рецензии