БА! л

     ННе НА!_____дда  -ФЬСЮ!!__
                дду ПА.. тРРуБЕ__(?!)
-ДлллиНЮ!!___ч
                ТрруБА!/лллиО!__ннн..

- Сьффер-ХПРО!!__Ччный ,
                ЛЁ!!__ХЬхьКий..
                - "ИИИИм"..(!),
              ы_МНЕ!!___
  БаЛО!Н  ,
                баЛО!н ,
                БА-ЛЛО!!!____н__


Ф/п
            


Рецензии