Итак, Кондрашку зобачылы?

Далыj шэ шо вклюцаj, Васьк

Цікаво праходзят у нас вічіра ж!
Вот сённі: мы бачым,
Как снова брітанцэв кострят.
За газ іх собачыj.

Но, впрочым, когда новостя
Закончацца, сразу
Мы вам покажымо...
Го, новшого батька!

І, да, включаты ны j над
Ны j ютюп вуш ля Васькы ш.
Бо ш тормознуть чы с ВолёкоЛямськ
Всі путінскы пырыдачы.

Опшым, смолк наш діржіморд.
І мы, шо, подальшэ
Всэ, шо нісёт гаппарат.
А смо3м Неjр-глазык.

Воістіну, рыба гніёт!
СміРдіт аж. Бо как жэ
Унять свірепыj народ
Пасля перамогі пана.

Всюды ж бунты. Всюды баjкот.
Канстітуцыя-т нарушацца:
5j раз Путін на трон!
Но в7 діло собачэ.

Однако!.. Шо в новосцёх
Влад вырызав гаврык?
Хы! Га! Грудінін нічё ш
Ны j пс3кнув князьку зь.

Всё ж в банд соблюдіно!
Мы выловыв гадыj!
Вот скасавалі ж под Москвоj
Вбросы за Павла!

Мы вымажым всех, кто вперод
Вырвался вдруг как бы.
А ты, дарагоj пешаход,
Рыпаjсь но на мардашак.

Правітельсф фсё зе ого!
А ты кого гэто лапаj?
Вот німыць собраф ныдовольн
І дал по калачыку ш.

Покамысь павідло жуёш,
Тем часом і гахным:
Вот відіш, здрітіль ты моj,
Всі ж хана прызналы!

Ну-да, і Нівзоров нікто.
Кого с православЯ
Он взял да і об доск:
Двінастого обновляемСІК!

...ліш груша росла і раксцёт.
Аж нэбо хытаецьця


Рецензии