Къвез хьанач

 Гьайиф, гьайиф агакьзавач
Яргъара аваз.

Шад жедай зун чи райондин
Шаирар акваз.

Гьак1 ят1ани ягъада зун
Аквадайдахъ куьн

Хкаждайди и марекат,
Кутаз, куьне къуьн.

За ракъурда михьи рик1ин
Чими салам квез.

Гьана жеда зи хиялар ,
Хьаначт1ани , къвез!


Рецензии