Хьанач завай

 Бес вучиз хьанач завай,
 Къелем гъиляй эцигиз?
Зи  чар амукьна михьиз ,
 Зунни адаз килигиз.

К1ват1из тахьай фикирар ,
Вахт фейила ак1ахьна.
За кьун тавур , фагъирар
Сад, муькуьдав акахьна.

Хьанач завай туьк/уьриз
Са шумуд ц1ар вижевай.
Вичин гьиссер теклифна
Заз , илгьамди рик1евай.

Михьи чар фад ац/ана ,
Рик/ин илгьам атайла.
Кхьиз четин я шиир ,
Рик/и , заз яб тагайла.


Рецензии