Знайома

У  мене  є  знайома  Гуля, 
Якщо  точніше,  Гульбану,
 Ім’я  незвичне,
Прагне   Криму,
Морського   шепоту 
Й  піску,
Повітря з присмаком   солоним,
Від  кардамону   ніч  п’янку
І  мигдалю гіркого   звісно,
Що  оповив   весну  в Криму,
Вона    для  мене  випадкова,
Нова  знайома   Гульбану,
Тонка,   як  кажуть,  не типова,
Знайшла  із   тисяч я  одну,
Я сподіваюсь,   що  надовго   
В житті  моєму  Гульбану!
22.03.2018
__________________________________________
Гульбану   Бібічевій  присвячуєтся


Рецензии