Кохання 16

Наши носи один до одного стикалися
я як в бінокль дивлюсь в зелені очі
і почуття у нас с тобою збунтувалися
і серце це Кохання на усе життя шепоче...
З тобою за руки ми з ніжністю візьмемося
і підемо вперед з усмішкою своєї долі
а може в чомусь один одному ми піддамося
щоб не покусали нездійснені мрії як ті бджоли...
Подружнії стосунки як собирати мед
з взаємністю соти вулика будуємо
і не повіримо бабусіним прикметам
та щасливі у злагоді с тобою ми будємо...


Рецензии