Про класики i що з ними

Чула я про «класики» -
гра така була
як моя матусенька
теж була мала…
Всі на грі тій зналися –
дівчинки-пташки.
Ще в дитинстві маминім
були фартушки,
комірці білесенькі,
і стрічки такі…
Любо веселилися -
гарні і прудкі!..

Форму не застала я.
«Класиків» катма…
На подвір’ї осторонь
я стою сама.
В телефонах подруги
постять марноту.
Сумно…
Народилась я
у добу не ту…

Березень 2018


Рецензии