Л буква

Л
Кен*еж й;дым, эр велеш
Чока шудеш лын*ак возеш.
Вара эр кече волгыдеш
Шийын-ш;ртньын йылгыжеш.
(Лупс)

К;шыч, пеш к;шычын,
Ялт кава пундаш гычын,
Шыман ;лык; вола,
Возын мландышке, мала.
(Лум)


Рецензии