Вспомынання

  В ничку тэплэньку в проминях мисяця
  Я пид яблони кроною нич коротав,
  Скажу я вам,на папэри нэ помистыться,
  Що в ту нич про жыття вспомынав.

   До сэмы лит ходыв в конопляни сорочци я,
   Нэ знав,що такэ трусы и штаны.
   Жинкы мами казалы:ростэ в тэбэ бэстия.
   Вирыш ты в Бога,а вин сын сатаны!

  Казалось,що шыло зашыто в мэнэ дэсь с зади
  И систы нэ можу я на твэрдый стилэць.
  Дужэ хотилось,щоб на сосидский огради
  Мотався дужэ страшный мэртвэць.

   Собак я будыв по будкам каминням,
   А курэй и качок из рогаткы стриляв,
   А батько покийный поясочком рэминным
   На вирну стэжынку мэнэ направляв.

  С хлопцямы бывся до крови и поту,
  Як миг захыщав я свободу свою.
  Тэпэр я старэнькый,закинчыв роботу
  И тыхо стою у жытти на краю.


Рецензии