Скажи, Пiлат

Не той вже люд, усе мілкіше стало,
Не той гетьма;н, козацтво вже не те,
Козак з Майдану десь пішов у стадо,
Гетьман із Ради — лиш теля пусте?

Усі якось за безцінь продалися,
Кому яка купюра до смаку,
Міністри в генерали подалися,
Та їх вже треба вішать на суку.

А їм одне, лиш  гроші, честь і слава,
Куди там грішному, на все є свій закон.
Пілат, скажи,  розп'ятий був Варава,
Чи може хтось забрав у тебе трон?

Мовчиш і ти, так будуть всі мовчати,
Бо "вищий" "нижчому" не стане за указ,
Кінець чогось, то лиш чогось початок,
І пісня стане залишками фраз.


Рецензии