Изгубих се

Изгубих се
Автор: Р. Русев               

Изгубих се...
Остана ми времето,
затворено в тези куплети,
и болката, в тях утаена.
Губя те,
усещам как времето
като пясък
се изнизва от ръцете ми
като мисъл.
В невъзможното бреме
на сън,
когато пропукани мисли
и хаос от него
изместват надежди и чувства.
Вятър,
оставени погледи,
чувства без смисъл,
като недоказана теорема на изпит,
като хартии повдигнати
от влак не спрял на моята гара.
А днес е петък,
заровил съм глава
във моето "обичам те",
пясък се сипе във мен
и отминава си времето.
Утихвам,
ставам несръчен
и все още те търся.
И въпреки всичко
 се  усмихвам-
ще те намеря...
Не искам да те губя,
защото съм орисан
да те нося у мен.


Рецензии