Хто кого знаe?

Хто кого знає?
Хто кому служить?
Гра…
Хто потерпає?
Хто кого судить?
Страх…

Хто з ким гендлює?
Хто багатіє?
Жарт…
Хто з ким воює?
Хто кого гріє?
Жар…

Хто кого любить?
Хто з ким вікує?
Шлях…
Хто кого гудить?
Хто з ким нудьгує?
Знак…

Хто кого тішить?
Хто з ким літає?
Світ…
Хто кому світить?
Хто со-Творяє?
Мить…

18.03.2018


Рецензии