Н-ам гындит...

Н-ам гындит сэ скриу ын вяцэ поезий,
Кэ алерга-вой пе друмурь ноаптя
Ка вынтул,че збурдэ прин кымпий,
Яр  дин урма мя с-алерже сингурэтатя.

Н-ам гындит кэ вяца-й аша де амарэ,
Н-ам гындит сэ плынг ши инима сэ мэ доарэ,
Н-ам гындит,н-ам гындит ла нимик,
Н-ам гындит,еу атунч ерам ынкэ мик.

Н-ам гындит,кэ стяуа мя с-а стинже
Ынтр-о диминяцэ атыт де тристэ,
Кэ суфлету-мь де дурере с-а фриже.
Мэ-нтреб:"Феречиря оаре екзистэ?"


Рецензии