Black night

*********
Чёрная ночь
Ночь черна
Неба не видно
Луна
Черна
Звёзды
Что дырки
В стенах
Вселенных
Кем – то
Пробитых…
- насквозь…
*
Black night stop time
You say all right
Black night –
Неба не видно…
*

©child in time


Рецензии