З днем поезii!

З днем поезії!

Вітаю всіх, хто пише, хто читає,
хто думає, не просто сокорить.
Усім, хто словом тішиться, бажаю –
в житті свою вершину підкорить!

Проникливе й просте най ваше слово
сягне людських голів і всіх сердець,
і музика лунає веселково,
й катрени хай сплітаються в вінець!

Мелодії хай линуть водоспадом
з буремної, та чистої, душі,
липневим барабанять з неба градом.
Хай будять і зворушують вірші!

21.03.2018


Рецензии