Все будет хорошо укр

 ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ

Все буде добре,
буде - нормально.
Очі розплющив,
значить - не вмер.
Вже накрохмалений ранок
від спальні
сон проганяє
до царства химер.

Люди,звичайно, -
добрі створіння,
лиш не чіпали б
їх за живе.
Тільки не стану
я на коліна,
хай все навколо -
в дзеркально-криве.

Кави - доречно.
В каві - сердечко.
А з ароматом -
ранок воскрес!
Жити, любити -
вкрай небезпечно.
Тільки, куди ти
подінеш той прес?!

Жити, любити,
каву варити...
було б для кого -
справа проста.
Сонцем залиті
вікна - відкрити!
Гірше, ніж ворог,
лиш - самота.

Кішка - по хаті...
Авто пихате
встигло сховати
блиск еполет.
Тільки, то - марно...
щастя - примарне,
коли не має
...кішка котлет...

Бісові двері
по-серед мерій.
Плани, мов пазли
строкатих картин.
Все, як належить.
Тільки бентежить :
начебто - разом,
а кожен - один...

Все буде добре,
буде - нормально.
Очі роплющать
віяла вій.
Обрій фарбує небо
так файно...
хочеться - жити...
Значить - живий!)))

ВК березень 2018 ХерСон


Рецензии