Не вiдмовляйте у життi...

Не відмовляйте у житті.
Заключне креслиться півколо.
У нескінченності потік
Вливається прийдешнє з болем.

Кусає знову хвіст змія.
Крокую звичним шляхом тихо.
Коли і як впаду і я?
Куди який закрутить вихор?

Не забирайте дощ... І пил,
Що піднімається з дороги.
Любов не спить. Жага не спить.
А лиш вдивляються у Бога.


Рецензии