ватан

Тунлари ишлайман кундуз мидрокда
Калбим кийналиб борар танам титрокда
Уз она юртимдан анча ерокда
Ватаним багрини кумсаб яшайман

Умрим утиб борар мехнат тогида
Шабнамдек томгайман гул япрогида
Кунларим утсада чаман богида
Ватаним багрини кумсаб яшайман

Излайман ватаним тупрогин хар ён
Хаттоке топилмас бир захри тикон
Эй аллох ватанни килма деб армон
Лахзалик дейдорни кумсаб яшайман


Рецензии