согинч

Юлдузлар нур сочган бу нурли кеча
Кузимда ёш билан ойга термулдим
Тафтингдан нур кутиб юрагим парча
Онажон мен сени жуда согиндим

Кара кушни бола юрибди уйнаб
Онасин упганда бироз термулдим
Кузимда ёшларим тутолмай еглаб
Онажон мен сени жуда согиндим

Ташлаб кетдинг мени кимга ишониб
Ёлгизлик дардидан гамга оврундим
Юлинга куз тикиб умедим боглаб
Онажон мен сени жуда согинди


Рецензии