Привiтання

Що Вам сказати в цей святковий час
Щоб порох був в порохівниці
А мить життя завжди була для Вас
Надхнення й насолодження криниця
Що побажати, - щастя і тепла
Не сумувати що проходять роки
Щоб радість від життя у Вас була
Як повноводна річка, …без мороки
Живіть багато, довго, …многа літ
На радість дітям, гордістю онуків
І в час важкий не опускайте руки
Даруйте всім, завжди, надії світ!
29.09.1993г.


Рецензии