сиз мени севолмадингиз

Мен сизни севдим сиз севолмадингиз
Дилдаги дардимни ололмадингиз
Бир сизни хаёллаб бемор ётганда
Хол сураб бир бора келолмадингиз

Юракни кумсатиб еглайдт севги
Сизни ой куклардан сурайди севги
Ёдингиз бир умир ёлгизлаб куйди
Мен сизни севлим сиз севолмадингиз

Мен емас сиз билан хаёлим бирга
Сиз мени хаёлхам сролмадингиз
Сиз учун бир умир зор булган дилга
Лахзалик мехирни беролмадингиз

Сиз юксиз хаётдан туйдими гуё
Кузимга тор булиб бормокда дунё
Мани деб куб кизлар ёнар эди воо
Мен сизни севдим сиз севолмадингиз

Кулингиз тутмадим юлингиз тусиб
Бир умир яшадим хижрондан куркиб
Сизсиз кенг дунё тор осмонлар энсиз
Мен сизни севдим сиз севолмадингиз


Рецензии