Кажется всё не так уж и плохо укр

   Здається все не так уже й погано,
   Є пенсія і платять зарплатню,
   Чому ж болить серденько, наче рана?
   Душею Україну я люблю!

   Реформи є, чатають кожну мить,
   Неначе все чудово буть повинно!
   Чому ж нам з кожним роком гірше жить,
   Чому горить кохана Україна?

   Чому один однОго браття гублять,
   Чому рвуть на шматки мою країну,
   Чому коханих діток не голублять,
   Чому гримить війна весь час, невпинно?!

   Багато запитань, та хто ж нам скаже,
   Де тая правдонька у світі є?
   Неначе всі чорти земельку смажуть,
   У березні зима нас достає!

   Все буде так, як наш Господь бажає,
   Настане мир і відшумить війна,
   До нас весна з тобою завітає,
   Щоб на Землі розквітнуло життя!


Рецензии
Произведение тронуло, написано с душой и от души с болью состраданием и надеждой на Мир, Согласие и Справедливость.
Удачи Вам и Здоровья!

Михаил Кошляк   21.03.2018 16:02     Заявить о нарушении
Благодарю Вас за ваше неравнодушное сердце! Мира, здоровья, благополучия и всего самого лучшего!
С теплом и уважением.

Валентина Пащенко 2   22.03.2018 16:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.