Ветер

Як зачаровано колише,
Осінній вітер ковилу.
А там, в гаю в самотній тиші,
Упала зірка на краю.
 
Згорає день и все минуле,
Ледь промінь сонця мерехтить.
А вітер в полі ось притихне,
Самотній птах кудись летить.
 
Палає небо вже зірками,
Затихло все живе в гаю.
А місяць світить над лісами,
Співає пісню ніч свою.
 
Багряним променем торкнеться,
На землю сонячне тепло.
Розтане ніч, день повернеться,
Щоб знову в лісі зацвіло!
 
25.10.09.


Рецензии