Мамина вишня

Посадила мати вишню біля хати,
Наказала вишні рано по весні:
- Рости, моя вишня, цвіти білим цвітом,
Ягоди духмяні щиро ти роди.

Щоби боронила білим цвітом, вишня,
Від лихої долі діточок моїх,
Щоби спілі вишні, червоні, духмяні
Щастя й долю дітям щиро принесли.

Згадкою про мене, як мене не стане,
Білим цвітом, вишня, мене нагадай,
Ягоди духмяні, як гостинці мами,
Моїм дітям, вишня, кожен рік давай.

Розквітає знову,  матусина вишня,
Білим цвітом рясно вона розцвіла.
Згадкою про маму, вона вже не з нами,
Білі квіти вишні – мами сивина.

   Фото из интернета.
   


Рецензии
Красивая песня про "Мамину вишню", греет сердце. "Белые цветы вишни-мамина седина"-хорошо написано. Новых успехов Вам, Тамара, в жизни и творчестве!

Игала   12.03.2020 19:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.