вану Бубен коментар й

   Якщо є той розум,               
   Струїть не можливо,               
   Бо кожен з думками своїми живе.               
   Якщо  є той розум ,то змінить Країна,               
   І все що є добре,то буде своє.               
   Кордони свої знають діти й дорослі,               
   Учили нас в школах із давен давен,               
   А ще вчили жити,радіти,дружити,               
   Любити,творити,без війн та ружен.               
   А що зараз маєм?               
   Війну на Донбасі,               
   Бо влізли в борги,               
   Все -Європа в очах.               
   Так,так,може вдастя помріяти трохи,               
   Кому ми потрібні там,як риба" карась".


Рецензии