Як би... укр. яз

Як би я могла покохати тебе до нестями,
Я б вірші писала частіше, але все частіше сумні.
Тому що кохання,скоріше було б невзаємне,
А це вже давно, вже давно не потрібно мені.

Як би я могла покохати тебе до нестями,
В душі моїй морем троянди, мов хвилі квіли.
І я розквіла б з ними зовні так само.
Конвалії в нашім садку усміхнулись мені.


Як би я могла покохати тебе до нестями,
Але вже занадто багато тих самих "як би".
І саме тому це кохяння і все ще не з нами,
А ми вже не друззі, та поки що не вороги.


Рецензии