Первый снег

Сніг лапатий накриває
Мерзлу землю до весни.
Він лягає і не тає -
В Неті радісні пости.

В нас зима - це той період,
Що по справжньому живем.
І не треба нам горілки -
Щастя ми рікою п"єм.

Лижи витягнем на волю,
Прокладемо перший слід.
Й накатавшись зранку вволю,
Підем гордо на обід.

Ось тепер не гріх і чарку,
І не одну, перехилить.
Згадати молоду Тамарку
Й додому йти, бо все болить.

А зранку свіжим і бадьорим
Знов закладати віражі.
Таке життя - утіх є море.
Ми ж любим лижи від душі!

Одеса 06.02.2018р.


Рецензии