after you

Хвилина за хвилиною, минають дні,
Ти знаєш час летить мов навіжений,
І до весни лишилось 10 днів,
Ти досі в неї був закоханий.

В думках лише вона, а поряд - інші,
Для них ти дещо більше,
Але для тебе - гра.
Під назвою "забудь її" і вітер свище,
Спокійно тліє твоя цигарка у вікна.

Не помічаєш тих хто поряд,близько,
Закривши двері на замок,
Хтось у твоїх словах шукає істин,
А ти шукаєш істину у склянці "під шумок".

Звичайна сторі, що тут ще сказати?
Усе пройде і в памяті лишиться слід,
Кохав-перекохав і далі
Поки ту саму не зустрів..


Рецензии