Праца-жыцце

Хацеў бы, як птушка,
Ў неба падняцца!
Убачыць любімы свой край.
Убачыць лясы, рэкі і пушчы,
Сустрэць знаёмых ,сяброў і колег.
Наведацца ў госці пра жыццё распросить,
А потым, вярнуцца ў ціхі свой горад.
Ісці на працу як на кірмаш
Дарыць людзям шчасце, смех і ўсмешку
Працаваць як трэба, мала хто можа ,
Працаваць заўсёды на знос.


Рецензии