К буква

К
Ушкал огыл – кок т;кан,
Шон*го огыл – пондашан.
Й;рата пакчаш пураш,
Ковыштам теммеш кочкаш.
(Каза)

Шулдыр уло, уло поч –
Ок чон*еште нимо гоч.
Уке тыртыш, йол уке –
Поктен от шу нигузе.
(Кол)
Уло шулдыр, уло поч -
Ок чонеште нимо гоч.
Вудышто гына ила.
Эныр ден кучаш ала?


Рецензии