що дано все збудеться

Знов журюся
за Галюсю
За здоровьячко її боюся
Боженьці щодня молюся
зі страхОм своїм борюся
Хто кого тут переможе
О
Смерть пожити допоможе
Душенці в іному світі
 про те узнала із заповіту


Рецензии
Хорошо сказала:
Будущее угадала.

Забина   08.08.2021 10:46     Заявить о нарушении