Й буква

Й
Кап деч посна ила,
Йылмыдыме, а ойла.
Ниг; огеш уж т;сшым –
Кажне колеш лач й;кшым.
(Эхо. Й;ксавыш)

Кап деч посна ила,
Тора гычын солна.
Ниго огеш уж тусшым -
Колеш лач мундыр йукшым.
                (Йуксавыш)


Эре умшаште гына,
Пеш тамле улеш.
Но кажне гана
Нелалтде кодеш.
(Йылме)   


Рецензии