Транзит

Дивлюсь на схему свого життя, гадаю, хто її розписує.
Якби життя  було розписом, можливо, знайшлись ті, що оцінили його красу.
Та, оскільки, життя - розклад, що поспішає на 24 доби,
взагалі незрозуміло, за чиїм креслеником живемо.
Не дивуйся розбіжностям систем. Обирай будь-яку – не помилишся.
Невидимий постриг, ніж та кров, заходь – і молися.
Немислимо вийти з монастиря. З жахом гадала – як можна?
Обрати колію чи пішки?
Ховаю тонзуру під хустку
пропащої жінки.


Рецензии