Таполi

Таполі,таполі
высокія
да самага сіняга
неба,
плячыстыя-гольлем
шырокія
чаго,ну чаго жа
вам трэба?
Што сталі вы тут
нібы волаты?
Мо нас ад кагосьці
вартуеце?
Калі надыйдуць
злыдні-ворагі,
карэньнем сваім
ці пачуеце?


Рецензии