Якi лагодны...

Які лагодны,ціхі ранак
прабраўся да мяне ў пакой,
загоіў ныюшчыя раны,
нібы матулінай рукой.
Прадвесьнік будзеннасьці шэрай
праторыў сьцежку да сьвятла,
надаў упэўненасьць і веру
ва ўсе каштоўнасьці жыцьця.


Рецензии