Хвилями

Хвилями... Бурхливими хвилями.
Рисами – пронизливо милими.
Сяєвом... Опаловим сяєвом.
П’єскою для шахів, що граємо.

Казками, що нами написані.
Стрілами, і шаблями, й списами.
Відгуком, що вже і не чаяли,

Одне одного приручаємо.


17.03.18


Рецензии