Якби я мав..

Якби я мав...
Якби ж то я мав владу над коханням,
Якби ж то я над серцем владу мав,
Я все одно кохав би ту - останню.
Для неї я всю ніжність би віддав.

Тільки для неї я писав би вірші.
І зорі з неба тільки їй знімав.
Шукав слова для неї якнайліпші,
Вуста та руки ніжно цілував.

Пройшовши шлях,пізнавши біль та втому,
Пізнавши лише сполохи життя,
Ми з нею вдвох, по стежці незнайомій,
Пішли б за небокрай - у майбуття...

           19.03.2018 г.


Рецензии