Мы налыпылы ярлыкив вам?

Тыпэр орудуj снова, князь

Ітак, мы, вроде, победілі ж?
Ек кажэ гондэ генерал.
А дэ правітельство Росіі?
Ну, мы почэшым заушша!

Бо ж вэльмы-надто шылы крыво ль
Якогось дбаjного мышка.
І заклювалы комуністыj.
Бо, віш, і в jіх шэ е мошна!

Навекі вечныя дебілы ж.
Святые княжыя уста!
І внов Цветаева Марына
Сягае к білым в облака ш.

Мы с Разумовскым! Він во гындэ.
І крывыть, крывыть рота: мразь!..
На Дон поjіхаты сумілы.
А вот Міная там ныма j.

І пырыбылы паразіты
Усіх, кто молод-глуповат.
Бо трэба ж но орудье в рыло,
Колы колодка по пынькам.

...І хто ж мы зарэ? Ны фашысты!
Мы любым всіх вас, эj, братва!
Даваj сядімося попыjмо.
І хоп-маjлі – хаj новша власть.

Но мы чы скажым вам, эх, зрітель,
Шо говорыв о тоj кавказц.
Да он усы біцав но ж збрыты,
Калі-кахда не стане князь.

А вот програмкы j ныц ув дылды,
Шо выjшов крыкнуты ура.
І хоть вэсь хворыj, прам добытыj,
Шэ на экранах будэ тьма!

Шэ шішак, друг маjн, ны набыв ты,
Змагаючысь за добры нрав?
То зарэ ввалыть гнілі рылко
В кіновы, бы і в новосцях.

Разврат, убіjства, пЯноство дыкэ...
О гэто но бо Русь нарав ш.
Так в чом ныправы грудіністы?
Да, оj!.. ну, ты... колхоз слабак сь.

І снова бум всё продавать:
Во, абліхацыjкы панкам.
А Трамп чогося задом к вамп.
І Украіны не відаць.

...у нас всё есця тожэ в білок.
Во, відіш, рама в крам яка?
І там ты купыш даж горшка


Рецензии