I love you

“I love you” is “I liquidate you”.
You are pulling me apart.
It is always dejavu,
Having neither end nor start.

My passion is like hell’s fire.
Now I am all carnal desire.
But kissing me, you are silent
Though you used to be gabby.

What will be next? A reunion? A quarrel? A riot?
Can our love be still saved from damned misunderstanding?
24. 05. 2014 (tr.)


Рецензии