Боже, бережи

Боже,бережи моїх батьків.
Дай ти їм здоров'я,довголіття.
Не вистачить написаних рядків,
щоб дяку написати за моє життя.
Я знаю,мої рідні,тяжко вам.
Здоров'я вже не те і зір підводить.
Я помолюсь за вас усім богам.
Нехай моє тепло від смутку вас розрадить.
Люблю вас ріднесенькі мої.
Ви пам'ятайте.що діти у вас є.
Хай не приходять думи вам сумні.
І тільки радість кожен день несе.


Рецензии