батьку

Батьку,рідний мій,єдиний.
Дякую тобі за все.
В будь-яку скрутну хвилину.
Ти підтримаєш мене.
Дякую за те.що в світі
є до кого завітати.
Адже ми до поки діти.
Поки батько є і мати.
Ти пробач,що звоню рідко.
Може не завжди зайду.
Але завжди,що хвилини
пам'ятаю і люблю.
Я з дитинства знаю,тату.
Що ти поруч нас завжди.
Повертаюсь в нашу хату.
Зустрічаєш знову ти.
Прибіжать твої внучата.
Защебечуть,мов струмок.
І знов радість,день як свято.
Від дитячих балачок.
Бережи себе.мій рідний.
Завжди поруч з нами будь.
Я молитвою постійно
поруч тебе...не забуть...


Рецензии