Монланырга юк вакыт

Монланырга юк  эле вакытым
Эшлэр  белэн утэ гомерем
Эледэ бу  тормышта, яраткан
Эшем бар,дип уза  хяр конем.

Монланырга  хичтэ вакытым юк
Ничэмэ  еллар  яшим  мин  шулай
Бернигэ карамый , ометемне озми
Шатланып яшим, тормышым  кулай!

Монланырга дуслар хич кирэкми
Башны горур тотып атлыйк без
Купме рэхмэт,савап алып кайтам
Ерак  эле  бездэн  дуслар  коз.

Тормыш дэвам итэ, упкэлэмик
Анламаса  кайберлэр безне
Ометлэрне генэ сындырмаек
Сындырсалар да сугып тезне...

Монланып яшэргэ вакытым юк
Газиз оныкларым, балалар
Жырлап, биеп, кунеллэр кутэреп
Яшэрмен эле,тагын куп еллар.


Рецензии