Твий выбор, товариш дибилко,

А самыj наjліпшыj!

Ітак, несмотря на хакеров,
Выбор Путіна састаялся жэ.
Так шо ваша сістемка гахнулась,
Господа замарашкы.

І хотя ны прыjшлы j ізбірателі,
Україна продолжаецца:
Вон, відіш, кака там барышня?
Бомбу прам пудорвала!

Ну, шо, запрытылы ж выборы
Хахлы-то якысь дібільныя.
Ведь нада жа неяк пс3кнуты
Кацапа по лбіщы.

Увобщым-та, шо сказаты щэ.
Ныц ныграмотны ізбірацелі зь.
І навыть аны j ны відають,
Ек відьмыща jіх пудкупылы фш.

Вытэ більш ны ходітэ но
Ны на якыjі прыступы.
О, тада влада вся гыкнэ аж
І, ха, да, загынэ.

Ва общым, у нас канстітуцыя
Веть добрынька і руска даж.
Так нащо ля нам Бабурын цар.
Хаj жыд всяк гіруе.

І саабча с Ксеніяj
Мы все і надеімСІК,
Шо сік бырозовыj скемыть сам
Ув наш да роток.

...от відіш, какі крыж ув нас?
ПРавославныj? Чы гыньшыj?


Рецензии